Tur til Zoo

Solen var gået i hi, bag nogle tunge grå skyer, hen over Frederiksberg i København. Temperaturen var langt under frysepunktet. Men, inde i 4 glade klovne, bankede nogle varme hjærter. De var klar til at sprede smil og varme i Zoologisk have.

På vej til ZOO

Ved indgangen blev vi mødt af de meget venlige medarbejdere i ZOO. De tog godt imod os, og fortalte at der ikke var vildt mange gæster idag, da det var så koldt. Men, det gjorde ikke noget, for de der havde trodset kulden, for at få en hyggelig dag sammen med de skønne dyr, var vi da bare så ekstra heldige at møde.

5Dr.Clown-clown2014

Vi. er: Piepmatz, Perle, Radisse og Danomino.

Det varede ikke længe før der var mange nysgerrige spørgsmål fra både børn og voksne og det samme fra os. Ikke så langt fra indgangen, mødte vi en meget musikglad kamel. Den var yderst interesseret i at høre Danomino spille på sin lille guitarlele. Danomino lavede en sang til den som hedder “Hva´ ka du- jeg ka´mel” Og det var den glad for.

  2Dr.Clown-clown2014          3zooclowns

Perle havde sin ven Günther med sig. (en mellemstor gris) Og han fik også gået meget. Han havde glædet sig til at møde grisene og det fik han lov til. Men, han var ikke den eneste gris i snor. Radisse havde fået en ny legekammerat som var med for første gang… også en lille gris. Den hedder Eddie. Og var meget livlig. Godt hun have styr på den.

      Günther på gå tur          4Dr.Clown-clown2014

Selvom der ikke var “vildt” mang mennesker i ZOO den dag, mødte vi alligevel en hel del glade børn og voksne. Vi fik sunget fødselsdagssang for en lille pige der tilbød os et stykke lækker lyserød kage. Og Piepmatz fik taget nogle gode billeder og fjollet en masse.

Alt i alt, det var en vidunderlig dag. Og vi glæder os allerede til næste gang vi skal en tur i ZOO. Måske ses vi der, næste gang!

6Dr.Clown-clown2014

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply