Søndre Havnedag i Køge

Lørdag d. 23.8 besøg te Dot, Carl, Nanne og Danomino Køge havn.  På en del af Køge havn, der heder Søndre havn blev der afholdt en årlig festivitas, hvor man udnytter de fantastiske faciliteter omkring industrihavnen. Alt fra økologisk køkken til kunstudstillinger, fra maritimt hjemmeværn til et sprudlende foreningsliv, der inviterer og serverer. Ja, og så Dr. Clown Denmark som lige kom for at sprede latter, leg og larmende kærlighed. DSC_2435

20140823_164107(0)

Ved et område kaldt, “Tidsrummet”, havde klovnene deres helt eget område til at lege ved. Man kunne hoppe  på bolde der var støbt i jorden, jonglere med ting og sager…en masse sjove aktiviteter.

 

 

 

 

Kreative børn der tegnede klovne og andet sjovt.

mms_20140824

Dejligt besøg af en prinsesse og hendes hoftjener fra “Køge Billedskole”

DSC_2432

Sidst på dagen var der samling ved, noget der hedder “Udsigten”. Her var der mulighed  for noget at spise og tro det eller ej, der var et kæmpe kor, ved navn “Divaerne”. Danomino ku´ ikke lade vær med at spille med og fik sat gang i lidt fælles sang.

20140823_174453Halløj hvor det svingede. En god afslutning på en vidunderlig dag i Køge. Tak til alle de dejlige børn og barnlige sjæle,der kom forbi og legede med os.

DSC_2439~2Dot, Nanne, Danomino og Carl

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply