Nyt

# “JEG ER HELT MED PÅ, AT JEG IKKE KAN REDDE BØRNENE… MEN ALLIGEVEL”.

Læs Klovnen Stinnes dagbog fra Irak, september 2017 (PDF-fil)

# MISSION IRAK VEL OVERSTÅET- TAK TIL UNICEF IRAK!

❤ FRA ISLAMISK STAT – TIL VILD MED DANS

I sommeren 2017 blev de små piger og drenge (se fotos) befriet fra Islamisk Stat og krig i byen Mosul i Nordirak, fordrevet fra andre dele af Irak og fra krig i Syrien – få måneder senere dansede de glade danse, sang og pjattede sammen med Danmarks humanitære klovne, Clowns4Care.

Nogle af børnene havde været på flugt i flere år, andre var dage forinden blevet reddet fra krigens rædsler, nogle boede med deres familier i telte – andre børn havde mistet alt, mor, far, familie, alt.

Gennem en uge i september 2017 besøgte vi børnene i flygtningelejre og børnehospitaler i Nordirak – i samarbejde med يونيسف العراق – Unicef Iraq. Udover vores varme hjerter, smil, røde næser og livsglæde, havde vi også hjemmelavede perle-armbånd og fodbolde med til børnene, som andre børn – hjemme i Danmark – havde lavet, doneret og givet os med som gaver.

Vi besøgte og havde sjov med mange tusinde børn, hvis forhistorie og nuværende hverdag ikke er for børn. Vi forsøgte at give dem netop det: et frikvarter til bare at være børn. En god oplevelse, et positivt og glad minde, som de forhåbentlig kan og vil tage med sig i den svære situationen, de lever i.

Vi glemmer aldrig de børn, vi mødte i Irak – ligesom vi altid vil være taknemmelige for den overvældende støtte og hjælp, vi fik og får fra Unicef og andre hjælpeorganisationer i området. Af hjertet mange tak.

#clowns4care #ikkebareforsjov #notjustfun

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”” album_title=”true” album_id=”6″]
Fotos og redigering: Jeppe Nybroe

# VORES NÆSTE MISSION: BØRNENE FRA MOSUL, IRAK

Juni 2017: 190.000 børn (Unicef, april 2017) er fordrevet fra deres hjem i byen Mosul i det nordlige Irak på grund af krig – og efter flere år under Islamisk Stats terror-regime i området. Derfor tager vi i september (uge 38) på vores næste mission til børn i flygtningelejre omkring Mosul – i samarbejde med يونيسف العراق – Unicef Iraq.

# NY AMBASSADØR: RUNE KLAN

Juni 2017: Stand-up komiker og tryllekunstner Rune Klan støtter op om os – se hans fine Facebook-video, hvor han opfordrer til at følge os. Af ♥ tak, Rune!

# FLERE BØRN HAR BRUG FOR OS

Maj 2017: Vi arbejder på højtryk for at kunne komme afsted til en ny destination – forhåbentlig i september. Så mange børn i mange af verdens brændpunkter har brug for en lille pause fra en urimelig hård hverdag, og vi vil gøre, hvad VI kan for at sprede lidt momentan glæde. Har du en omsorgsklovn i maven og kunne du tænke dig at blive en del af os? Så læs med her. NB: Ansøgningsfristen er overskredet- vi behandler de indkomne ansøgninger nu. Tak!

# NÅR ØJNENE JUBLER – TAK!

Tak for en berigende uge på Vestbredden siger alle klovne! Mandag d. 10. april i Go’morgen Danmark  på @tv2danmark fortalte klovnemor @beritfrom og klovnehjælper @jeppenybroe fra Danmarks humanitære klovne Clowns4care om vores mission i Palæstina – se og læs også med på vores presseside.

# Clowns4Care på besøg på Vestbredden – se vores galleri

♥ April 2017: Cirka 3.000 flygtningebørn har i en hel uge danset og sunget, blæst sæbebobler og leget med balloner sammen med os. Krigstraumatiserede børn, hvis øjne langsomt strålede igen, ja, jublede efter mødet med de frivillige danske klovne.
Af hjertet tak til alle jer, der har støttet os – se video og fotos fra vores tur i @gotv2dk: Hør og mærk, hvilken forskel I har gjort for tusindvis af børn.
Særlig tak for hjælpen til @DHIP + @DkRepPal + @UNRWA

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”bounce” album_title=”true” album_id=”3″]

Fotos og redigering: Jeppe Nybroe

#ikkebareforsjov
# Følg Clowns4Care på Facebook: www.facebook.com/CLOWNS4CARE.DK
# Følg Clowns4Care på Instagram: @clowns4care