Kendte støtter

Ambassadører

Vi er meget taknemmelige for at en lang række ambassadører støtter Clowns4Care.
Ambassadørerne er vigtige for arbejdet med at skabe opmærksomhed og udbrede kendskabet til Clowns4Care – målet er, at så mange som muligt vil hjælpe os med at styrke vores mission og vision: at hjælpe flest mulige børn bedst muligt i verdens brændpunkter.
Alle kan give donationer via vores bankkonto: 8117-2721575 – læs mere her.
Forslag til samarbejde, større donationer, sponsorater og lignende, kontakt meget gerne økonomichef Lars Mandal og/eller kommunikationschef Jeppe Nybroe.

En af vores super-ambassadører er den berømte komiker og tryllekunster Rune Klan, se hans støtte-video her:

En anden super-ambassadør er den internationale jazzstjerne Sinne Eeg, se hendes støtte-video her:
– eksklusivt til støtte for Clowns4Care’s arbejde med at hjælpe børn i verdens brændpunkter.

På Clowns4Cares Facebook, her og på Instagram kan du se de mange andre skuespillere, tv- og radioværter, forfattere, musikere, modefolk, komikere, mad-guruer, journalister og andre, der til vores store glæde er ambassadører for Clowns4Care og dermed børnene i verdens brændpunkter.

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”true” responsive=”true” display=”all” sort_by=”sort_order” animation_effect=”” album_title=”true” album_id=”2″]

Clowns4Care er glade for al støtte, om det så er et “like” på Facebook, et “follow”, et billede af dig og din ven med en rød næse på Instagram (@clowns4care) eller et beløb indbetalt på MobilePay 42429394. Indsamlingen er godkendt af Indsamlingsnævnet. Vi har alle et fuldtidsjob og bruger vores ferier på at rejse og betaler som udgangspunkt selv flybilletter, ophold og forsikringer. Alle bidrag til balloner, hjerteklistermærker til børnene eller et bidrag til vores rejseomkostninger er velkomne.

# Følg Clowns4Care på Facebook: www.facebook.com/CLOWNS4CARE.DK
# Følg Clowns4Care på Instagram: @clowns4care

#ikkebareforsjov
#notjustfun
#clowns4care