Hjælp os med at hjælpe børn

VIL DU HJÆLPE?

Vi – og ikke mindst børnene – er evigt taknemmelige for al jeres støtte og hjælp. Uanset hvordan I støtter og hjælper, gør I en stor forskel.
Bare et enkelt ballondyr til 1 krone gør ofte en stor forskel for et barn i et af verdens brændpunkter. Alene det, at vi leger med børnene, gør en forskel.

Clowns4Care - Help us!

# BIDRAG
Alle kan give donationer via vores MobilePay: 4242-9394 og bankkonto Nykredit: 8117-2721575. IBAN: DK1981170002721575 BIC (SWIFT): NYKBDKKK.
Forslag til samarbejde, større donationer, sponsorater og lignende, kontakt direkte økonomichef Lars Mandal: mandal@mail.tele.dk og/eller kommunikationschef Jeppe Nybroe: nybroejeppe@gmail.com.

# MEDLEMSKAB
Vores ambition er løbende at udvide og udvikle organisationen – og til stadighed forfølge vores mission og vision: at hjælpe flest mulige børn bedst muligt i verdens brændpunkter. Er du nysgerrig på at vide mere om gruppen eller de enkelte klovne, overvejer du måske at blive medlem (klovn/praktisk) eller samarbejde, er du meget velkommen til at kontakte os her.

# FØLG OS!
Alene ved at følge Clowns4Care på Facebook, Instagram og Twitter er du en stor støtte og hjælp. Hvis du også ”liker”, deler og reposter vores opslag – måske opmuntrer andre til at følge trop – hjælper du børnene endnu mere.

# FOREDRAG / PERFORMANCE
Clowns4Care tilbyder foredrag om vores internationale missioner
og andre sær-arrangementer for virksomheder, organisationer, myndigheder, private – i det omfang, det bidrager til fremme af kendskab/støtte til vores vision og mission: at hjælpe børn i verdens brændpunkter.
Alle henvendelser direkte til vores kommunikationschef Jeppe Nybroe.

# AMBASSADØR
Vil du være med på holdet af eller anbefale nye ambassadører, så kontakt os meget gerne – jo flere, der hjælper, desto bedre!

HVILKEN FORSKEL?
Hvad betyder Clowns4Care for børnene i verdens brændpunkter? Hvilken forskel gør vi? – se tv-indslag, videoklip og fotos her.

#clowns4care
#ikkebareforsjov
#notjustfun