Dr. Clown indtager Zoologisk have

I efterårsferien er der traditionen tro, mange spændende aktiviteter for hele familien, landet rundt. En hel del besøger ZOO i København. Af den grund har Dr. Clown Denmark, genoptaget succesen med et besøg hos det populære sted.

Besøg i zoo, efterårsferien 2013

Besøg i zoo, efterårsferien 2013

Dr. Clown Denmark var et smut forbi med nogle dugfriske klovne i juni måned. Det var sjovt og der var mange gode tilbagemeldinger på stedet. Specielt i køen udenfor… der kan man godt komme til at stå længe, i højsæson. Når der så sker noget sjovt udenfor går tiden lidt hurtigere og det er ikke så slemt at stå i kø.

Indenfor er der en helt anden stemning, en stemning af bl.a. nysgerrighed og glæde. Noget en klovn sagtens identificere sig med.  Den sidste lørdag i efterårsferien tog  Dot, Carl, Robo og Perle, på dette genbesøg. Det var en del koldere og mere skyet end sidst. Men, glæden og nysgerrigheden var den samme. Hold da op en dejlig dag.

mms_20131027

 

 

 

Tak til alle de dejlige børn, voksne og dyr, vi mødte på vejen. Tak til ZOO, København og tak til de sjove feer vi mødte på vej hjem. Vi ses måske en anden dag i ZOO.

🙂

 

 

 

 

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply