Klovnetur til Athen

Det er ikke længe siden, at 8 klovne kom hjem fra en uforglemmelig rejse til Grækenlands hovedstad Athen. I forbindelse med den store flygtningestrøm er mange flygtninge netop strandet i Athen. Deres skæbne er styret af de muligheder, der er tilgængelige for dem. Der er mange, og hver dag er en kamp for livet og for en meget uvis fremtid. I en knap uge var en gruppe af vores klovne på en mission. En mission, der handlede om, at for et kort øjeblik fjerne fokus på hverdagens hårde kamp og sætte smilet i fokus.

Der blev klovnet ved Athens gamle lufthavn, der nu er omdannet til en flygtningelejr.Der blev pustet flere hundrede ballondyr, ballonsværd og ballondimsedutter.

Dr.ClownDenmarkAthen2016Dr.ClownDenmarkAthen2016 07

 

 

 

 

 

Desuden besøgte klovnene en flygtningelejr ved havnebyen Piræus, der huser 4-5.000 flygtninge. De bor i små telte langs vejkanten. Ca. 30% er børn. En stor mundfuld for 8 klovne. Når det blev for varmt, var det dejligt at få sig en lille afkølende vand-dans.

Dr.ClownDenmarkAthen2016 08

 

 

 

 

Der var da også tid til at få taget nogle sjove, mindeværdige billeder sammen med de smukke klovne.Dr.ClownDenmarkAthen2016 06

 

Missionen med at sprede smil og kærlighed… ja, det kan billederne jo kun bekræfte.

Dr.ClownDenmarkAthen2016 12 Dr.ClownDenmarkAthen2016 13 Dr.ClownDenmarkAthen2016 14

 

 

 

 

 

Børnene og personalet på etDr.ClownDenmarkAthen2016 05 børnehospital, var også så heldige at få sig et besøg af os.

Dr.ClownDenmarkAthen2016 02

Det var og forbliver en uforglemmelig rejse for de 8 klovne. Billederne og oplevelserne vil længe ligge i hovedet og i hjertet, og vi håber, at de smil og de krammere, der blev givet i den græske hovedstad, har været med til at styrke modet hos de mange flygtninge – blot en smule.

No comments yet.

Leave a Reply