Streetclowning på Københavns Hovedbanegård

Lørdag d. 22.3 var 9 klovne samlet på Københavns hovedbanegård. Med formålet at sprede smil og glæde. Vi havde denne gang et par nye klovne med os. Det var supersjov. Det at tage ud på “gaden” er noget helt andet end de faste besøg på div. institutioner. Det at klovne som omsorgsklovn, er generelt fyldt med impulisvitet og fantasi, da det er umuligt at vide sig sikker på hvilken reaktion der lurer. Man skal altid være parat og være i nuet. Det er jo også på den måde vi får mest ud af at klovne. At klovne på “gaden” giver et helt andet perspektiv, da den/dem man har fokus på, kun er én del af  “kagen”  der vil, som regel være en hel del øjne fra forskellige vinkler der følger med. Nogle på lang afstand og andre inden for en nærmere kreds. De følger med på afstand og at være bevidst om det, gør det endnu mere spændende.

DSC_1918

Der blev sunget, spillet musik, krammet, blæst både bobler og balloner. En masse hygge og leget.  Og vi fik os også nogle gode snakke, med folk der var på vej, som man som regel er på en hovedbanegård. Der var nogle der skulle til fødselsdag hos deres bedsteforældre. Nogle var på  weekendbesøg hos venner. Der var en gruppe fra Holstebro, der skulle nyde weekenden i  København. En lille familie fra Stockholm, der skulle på Louisiana for at se kunst. Sidst moderen  havde være der var for 30 år siden, så hun glædede sig til at gense kunstmuseet.

mms_20140322_3

Der blev også tid til et par ture i elevatoren. Hvis man kan skimte en lille gul kuffert i elevatoren,  kan der tilføjes at det ikke var en helt almindelig kuffert. Den havde det, med at skulle tage afsted,  af sig selv. Ligepludselig trillede den afsted han af hovedbanegårdens gulv. Så det var godt at  Macky havde styr på den… og når han ikke havde det… så var der heldigvis nogle seje børn, der  var.

DSC_1927

Som sagt mødte vi mange dejlige mennesker, alle mulige steder fra.   Selv de seje mænd og damer der holder banegården ren og fin, var klar   på en sjov kommentar og et smil.Og     så mødte vi Århus   katedralskolekor der var på weekend og skulle besøge Skt. Annæ   gymnasium, for at synge sammen med dem. Spændende.

Som en afslutning påd dagen, tog Carl, Dot, Perle og Danomino en tur til Bispebjerg hospital.Her besøgte vi en af Dr. Clown Denmarks superklovne. Bobo. Det var en stor overraskelse, da hun overhovedet ikke havde den mindste mistanke om at vi ville besøge hende. Hun blev meget overrasket og vi var alle superglade for at se hinanden. Der blev også hér, sunget og pustet balloner og sæbebobler til den store medalje.

Vi ønsker Bobo mega god bedring og på gensyn snart.

mms_20140322

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply