Nyt

# MISSION IRAK- TAK TIL UNICEF IRAK!

September 2017: Endelig! Vi har haft en skøn uge i Irak, hvor vi spredte smil og hjertevarme hos børn i flygtningelejre omkring Mosul – i samarbejde med يونيسف العراق – Unicef Iraq. Et af vores første besøg var på børnehospitalet i Nordirak, hvor vi fik æren af at uddele perle-armbånd lavet af danske børn fra SFO’en i Malling. Tak – og sikken en glæde! Flere billeder følger snarest.

Gallery IRAQ- MOSUL #ikkebareforsjov #notjustfun


Fotos og redigering: Jeppe Nybroe

# VORES NÆSTE MISSION: BØRNENE FRA MOSUL, IRAK

Juni 2017: 190.000 børn (Unicef, april 2017) er fordrevet fra deres hjem i byen Mosul i det nordlige Irak på grund af krig – og efter flere år under Islamisk Stats terror-regime i området. Derfor tager vi i september (uge 38) på vores næste mission til børn i flygtningelejre omkring Mosul – i samarbejde med يونيسف العراق – Unicef Iraq.

# NY AMBASSADØR: RUNE KLAN

Juni 2017: Stand-up komiker og tryllekunstner Rune Klan støtter op om os – se hans fine Facebook-video, hvor han opfordrer til at følge os. Af ♥ tak, Rune!

# FLERE BØRN HAR BRUG FOR OS

Maj 2017: Vi arbejder på højtryk for at kunne komme afsted til en ny destination – forhåbentlig i september. Så mange børn i mange af verdens brændpunkter har brug for en lille pause fra en urimelig hård hverdag, og vi vil gøre, hvad VI kan for at sprede lidt momentan glæde. Har du en omsorgsklovn i maven og kunne du tænke dig at blive en del af os? Så læs med her. NB: Ansøgningsfristen er overskredet- vi behandler de indkomne ansøgninger nu. Tak!

# NÅR ØJNENE JUBLER – TAK!

Tak for en berigende uge på Vestbredden siger alle klovne! Mandag d. 10. april i Go’morgen Danmark  på @tv2danmark fortalte klovnemor @beritfrom og klovnehjælper @jeppenybroe fra Danmarks humanitære klovne Clowns4care om vores mission i Palæstina – se og læs også med på vores presseside.

# Clowns4Care på besøg på Vestbredden – se vores galleri

♥ April 2017: Cirka 3.000 flygtningebørn har i en hel uge danset og sunget, blæst sæbebobler og leget med balloner sammen med os. Krigstraumatiserede børn, hvis øjne langsomt strålede igen, ja, jublede efter mødet med de frivillige danske klovne.
Af hjertet tak til alle jer, der har støttet os – se video og fotos fra vores tur i @gotv2dk: Hør og mærk, hvilken forskel I har gjort for tusindvis af børn.
Særlig tak for hjælpen til @DHIP + @DkRepPal + @UNRWA

Gallery WEST BANK 2017 #ikkebareforsjov #notjustfun


Fotos og redigering: Jeppe Nybroe

#ikkebareforsjov
# Følg Clowns4Care på Facebook: www.facebook.com/CLOWNS4CARE.DK
# Følg Clowns4Care på Instagram: @clowns4care